Підготувати:
- Печінка тріски: 220 гр.;
- Бринза: 165 гр.;
- Пучок зеленої цибулі 95 гр.;
- Домашнє яйце: 4 – 5 шт.;
- Клуні картоплі: 5 шт.;
- Майонезний соус: за бажанням;
- Оливки (без кісточок) 35 гр.
Робити так:
- Розміщувати у формі тигриної мордочки. Спочатку виділити контур на блюді за допомогою майонезу.
- Порізати на шматочки печінку тріски (без олії).
- Запекти промиті продукти у шкірці: яблуко; морква та картопля. Порізати на рівномірні смуги.
- Розміщувати по рядах: картопля-морква – яблуко.
- Посипати пом’ятими вилкою жовтками.
- Потерти шматок бринзи. Окреслити ковбасними смужками контури вух та по колу. Очі змайструвати з плодів терену (можна нарізати оливки і з них змайструвати смуги).
Ну а щоб смачно годувати, треба, щоб процес супроводжувався гарною музикою. Для цього необхідно скачати музику на андроід і насолоджуватись улюбленою справою. Смачного.