Рецепт салату ніжна печінка тріски

Як приготувати салат “Ніжна печінка тріски з тигриною мордочкою”?

Підготувати:

  • Печінка тріски: 220 гр.;
  • Бринза: 165 гр.;
  • Пучок зеленої цибулі 95 гр.;
  • Домашнє яйце: 4 – 5 шт.;
  • Клуні картоплі: 5 шт.;
  • Майонезний соус: за бажанням;
  • Оливки (без кісточок) 35 гр.

Робити так:

  • Розміщувати у формі тигриної мордочки. Спочатку виділити контур на блюді за допомогою майонезу.
  • Порізати на шматочки печінку тріски (без олії).
  • Запекти промиті продукти у шкірці: яблуко; морква та картопля. Порізати на рівномірні смуги.
  • Розміщувати по рядах: картопля-морква – яблуко.
  • Посипати пом’ятими вилкою жовтками.
  • Потерти шматок бринзи. Окреслити ковбасними смужками контури вух та по колу. Очі змайструвати з плодів терену (можна нарізати оливки і з них змайструвати смуги).

Ну а щоб смачно годувати, треба, щоб процес супроводжувався гарною музикою. Для цього необхідно скачати музику на андроід і насолоджуватись улюбленою справою. Смачного.

 

Post Author: admin